Kennismaken

Contact met ons? Graag! U leert ons pas echt kennen als u een keer langs komt op onze school. U bent van harte welkom!

Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school. We verheugen ons op uw komst.


Aannamebeleid Gemeente Apeldoorn

De basisscholen van de schoolbesturen Leerplein055, PCBO Apeldoorn en de Veluwse Onderwijsgroep gaan in 2022 over op een gezamenlijke vorm van aanmelding en plaatsing voor toekomstige vierjarigen. Hiermee komt een einde aan de verschillende regelingen per wijk of school. Voor kinderen die vanaf 1 mei 2019 geboren zijn, gaat dit gelden.   Door deze nieuwe manier van aanmelding en plaatsing heeft elk kind onder gelijke omstandigheden een gelijke kans op een basisschool van voorkeur. Kinderen kunnen zo veel mogelijk in de omgeving van hun huis naar een basisschool en ouders kunnen elke basisschool in Apeldoorn kiezen. Digitaal aanmelden kan ook. Dit gaat via het digitale aanmeldformulier op PCBO Apeldoorn | Aanmelden 
Uw aanmelding komt dan automatisch terecht bij uw eerst opgegeven school van voorkeur. 
Wanneer er al een oudere broer of zus op onze school zit, heeft uw jongere kind een plaatsgarantie bij ons.

Ruimte in groepen
Voor het schooljaar 2022-2023 moeten wij helaas aangeven dat er geen plek is voor nieuwe aanmeldingen voor de groepen 4, 5, en 7. Voor deze groep is de maximale groepsgrootte bereikt. 

Ingeschreven, wat nu?

Tussen het moment van aanmelden en daadwerkelijk starten van uw kind op school zit vaak een langere periode. We nemen ongeveer 2 à 3 maanden voordat uw kind bij ons start met u contact op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we graag meer te weten komen over uw kind.