Kennismaken

Contact met ons? Graag! U leert ons pas echt kennen als u een keer langs komt op onze school. U bent van harte welkom!

Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school. We verheugen ons op uw komst.


Aanmelden

Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u informatie over het plaatsingsbeleid en een adrescode voor het digitale aanmeldformulier op naam en adres van uw kind.

Als uw kind 4 jaar is, mag het naar de basisschool. In Apeldoorn gelden op de scholen van de besturen Leerplein055, PCBO Apeldoorn en de Veluwse Onderwijsgroep nieuwe regels en afspraken om kinderen aan te melden en in te schrijven. Dit beleid geldt voor kinderen die vanaf 1 mei 2019 geboren zijn. Deze Apeldoornse schoolbesturen zijn, samen met de scholen, verantwoordelijkheid voor dit toelatingsbeleid.

Via dit formulier kunt u uw kind inschrijven. 

Ingeschreven, wat nu?

Tussen het moment van aanmelden en daadwerkelijk starten van uw kind op school zit vaak een langere periode. We nemen ongeveer 2 à 3 maanden voordat uw kind bij ons start met u contact op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we graag meer te weten komen over uw kind.