Nieuwsoverzicht

 • 10-3-2020

  Open dag op 7 oktober. Kom jij ook?

  Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor jou als ouder en je kind. Wil je dat de school in de buurt staat? Kies je voor een onderwijsconcept als Dalton, Jenaplan of Montessori of juist niet? Hoe wil je dat het christelijk geloof wordt voorgeleefd? Is de grootte van de school voor jou van belang? Allemaal vragen die een rol kunnen spelen bij de keuze voor een basisschool. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag op woensdag 7 oktober 2020. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan onze deuren open.

  Open dag
  Tijdens onze open dag kun je gemakkelijk en vrijblijvend even bij ons binnenlopen. Kom sfeerproeven op onze school en ga in gesprek gaan met onze onderwijsprofessionals, leerlingen of ouders. Over ons onderwijs, de cultuur en hoe een dag op de basisschool er uit ziet. Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op onze school.

  Kinderdagverblijf en BSO 
  Bij de meeste PCBO-scholen kun je tijdens de open dag ook een kijkje nemen bij het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

  Zoek een PCBO-school
  Alle basisscholen in Apeldoorn zijn open op 7 oktober. Benieuwd welke scholen er nog meer bij PCBO Apeldoorn horen? Klik dan hier. Lees hier meer over wat het betekent om een PCBO-school te zijn.

  Alle basisscholen in Apeldoorn 
  Op www.basisscholenapeldoorn.nl staat een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn. Via een aantal zoekfilters kan je een voorselectie maken van scholen die aanspreken. Stel bijvoorbeeld de maximale reistijd van huis naar school in of maak een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang, rooster of identiteit.

  Lees meer
 • 6-2-2018

  Volg ons ook op facebook

  Op facebook ziet u diverse activiteiten van onze school. Klik hier 

  Lees meer
 • 27-2-2017

  Schoolgids en Jaarkalender 2020-2021

  Meer lezen over het hoe & wat bij PCBO De Fakkel? Lees dan onze schoolgids. U vindt hem hier. U kunt deze informatie ook terugvinden op www.scholenopdekaart.nl

   

   

  In de jaarkalender vindt u alle activiteiten, feestdagen, vrije dagen en andere belangrijke data voor PCBO De Fakkel. Klik hier voor deze kalender

  Lees meer