Brede school

Onze school maakt deel uit van een Brede School. Dit betekent dat er samen met nog 3 andere basisscholen in de wijk Zuid tijdens en na schooltijd verschillende activiteiten aangeboden worden aan kinderen en ouders.

Drie thema's

De activiteiten van de Brede School Zuid vallen onder drie thema’s:

• Taalstimulering: Te denken valt hierbij aan: verteltassen, boekenbende CODA, activiteiten voorleesweek, voorleesuur
  • Activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur: Dans, muziek, schilderen en techniek. Maar ook weerbaarheidstraining en sportaanbod.
  • Spreekuur voor opvoedvragen: Bedoelt voor ouders met opvoedvragen. Ook worden er themabijeenkomsten georganiseerd.

De activiteiten vinden plaats in de scholen die deelnemen aan Brede School Zuid of in de wijk- en buurtcentra van Wijk Zuid.