Menu

Open dag

  • 26 april 2024

Op woensdag 13 november 2024 (tussen 9.00 en 12.00 uur) doen wij mee aan de open dag van -bijna- alle basisscholen in Apeldoorn. Kom sfeerproeven bij ons op school! Bekijk onze school, doe indrukken op en stel vragen aan leerkrachten, leerlingen en schoolleiders.

We ontvangen je graag bij ons op school. Aanmelden is niet nodig!

Bezoek verschillende scholen                     

Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing. Wordt het een school in de buurt, een school met een bepaald onderwijsconcept of juist met een duidelijke identiteit? De Open Dag is de uitgelezen kans om kennis te maken met verschillende scholen.  

Ook voor kinderopvang 

Ook voor wie op zoek is naar een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang is de Open Dag ideaal. Veel scholen in Apeldoorn werken namelijk nauw samen met kinderopvangorganisaties, die vaak ook gevestigd zijn in het schoolgebouw.  

Een kijkje onder ons dak

De Open Dag heeft als thema ‘neem een kijkje onder ons dak’ en is een initiatief van de drie Apeldoornse schoolbesturen Leerplein055, PCBO Apeldoorn en de Veluwse Onderwijsgroep. Op basisscholenapeldoorn.nl staat een overzicht van alle deelnemende basisscholen. Ook is daar meer informatie over het toelatingsbeleid te vinden. 

basisscholenapeldoorn.nl


Delen via: