Menu

Kinderopvang

We werken op onze locatie samen met Kinderopvang Koos. Vanaf 2 jaar kunnen kinderen naar de peuteropvang. Eenmaal op school biedt Koos voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang.

DSCF5730 bewerkt highres

Peuteropvang

Op De Fakkel zijn we erg trots op de VVE-peuterspeelzaal in ons gebouw. De peuterspeelzaal is er voor kinderen van twee tot vier jaar. De medewerkers van Koos zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving, waar kinderen zich op diverse gebieden kunnen ontwikkelen. Zo wordt iedere peuter individueel begeleid in zijn of haar ontwikkeling aan de hand van de methode Kaleidoscoop. Daarbij worden de peuters begeleid in hun sociale ontwikkeling. Ze krijgen groepsactiviteiten aangeboden en er is veel aandacht voor het groepsproces. Ook kan de peuterspeelzaal een grote rol spelen in de stimulering van de taalontwikkeling. De overgang naar de basisschool zal hierdoor soepel verlopen.

De kinderen gaan op vaste dagdelen naar de peuterspeelzaal. Hierdoor creëren we vaste groepen en een zo veilig mogelijke omgeving voor het kind. De openingstijden zijn gelijk aan de schooltijden van De Fakkel.

DSCF5758 bewerkt highres

Voor- en buitenschoolseopvang

Kinderen die naar de basisschool gaan, kunnen vanaf 7.30 uur terecht bij de voorschoolse opvang van Koos. Na een rustige ochtendstart brengt de pedagogisch medewerker kinderen naar hun klas. Na schooltijd is de buitenschoolse opvang (BSO) elke dag open tot 18.30 uur. Tijdens de vakanties is de BSO de hele dag geopend.

Na de schooldag eten en drinken kinderen eerst iets met de pedagogisch medewerker, waarna zij lekker kunnen spelen en ontspannen.  Ook in hun vrije tijd leren kinderen van alles: elke week staat in het teken van leuke, uitdagende activiteiten die bijdragen aan talentontwikkeling. Tijdens schoolvakanties is er een afwisselend programma.

Meer weten?

Aanmelden voor peuteropvang of VVO of BSO van Koos op De Fakkel? Neem dan contact op en bel 055-541 07 93 of stuur een mailtje naar [email protected]

www.kinderopvangkoos.nl